Tävlingsvillkor Weekend med Honey

Så här tävlar du

Ladda upp din honeybild och dela ditt bästa honungstips på Facebook eller Instagram. Lägg till #weekendmedhoney.

Priser

1:a pris
Weekend med din honey på idylliska BauerGården

2:a – 5:e pris
Godsaker från Svensk Honungsförädling

Tävlingsregler

Tävlingen pågår till kl 24.00 den 31/7 2019 och innebär inga köpkrav eller krav på mottagande av information från tävlingsarrangören. Deltagarna måste vara över 18 år och bosatta i Sverige. Vinnande bidrag utses av en jury bestående av medarbetare hos Svensk Honungsförädling AB.

Vinnarna publiceras på www.svenskhonungsforadling.se samt i Svensk Honungsförädlings sociala mediagrupper (Facebook & Instagram). Anställda vid Svensk Honungsförädling AB och deras familjer får inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Allmänna villkor för publicering på nätet

Som deltagare ansvarar du själv för innehållet i ditt bidrag (enligt Lag 1998:112 om ansvar för elektroniska anslagstavlor samt Lag 1998:204 Personuppgiftslagen).

Du är också ansvarig för att försäkra dig om att du inte inkräktar på andras upphovsrätt och varumärkesrättigheter (till exempel att bilden är tagen av någon annan och använd utan tillstånd). Med uppladdningen intygar du att du äger rättigheterna till materialet.

Om andra personer syns på din bild, eller detaljer om andra personers privatliv avslöjas, bör du be om tillåtelse innan du laddar upp bidraget. Du ansvarar själv för att få godkännande.

När du laddar upp ditt bidrag ger du samtidigt andra tillåtelse att ta del av materialet. Om du delar med dig av ditt bidrag i någon social mediakanal, är det respektive kanals villkor som gäller. Svensk Honungsförädling AB förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som bryter mot ovanstående lagar och regler.

Kampanjen är inte på något sätt är sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.